RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-04-2019
Chimie
a fost răspuns
HO ce inseamna?
OH?
Răspuns :
Aletompa
Aletompa
03-04-2019
OH este radicalul hidroxil. Sper ca la asta te referi
Answer Link
MunteanuAndree
MunteanuAndree
03-04-2019
OH= hidroxid sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Traducere Buna In Engleza,va Rog! Mulțumesc Anticipat! :)Mi-am Dorit Să Fac Un Master Care Să Mă Ajute Pe Viitor Și A Contat Foarte Mult Faptul C
Aflati A, B, C Stiind Ca:a+b=148a+c+120b+c=132
Un Triunghi Dreptunghic Cu Catetele A Si B Se Roteste In Jurul Ipotenuzei.Aflati Volumul Corpului Obtinut.
-(-57+7)+(-7+21-43)-(-51+101)=...
Intr-o Urna Sunt 6 Bile Albe Si 9 Bile Negre .Se Extrage O Bila.Probabilitatea Ca Bila Sa Fie Neagra Este?
Ajutorr!!Alcatuieste Propozitii In Care Conjunctiile Date Sa Lege Partile De Prepozitie Indicate Intre Parantezea)si (doua Atributeb)nici...nici...(doi Terrmeni
Cum Rezolv Asta Vreau Doar Cuvintele cerinta Este Complete The Sentences With The Correct Tense Of The Verbs In Brackets ?
Masa Unui Vas plin cu Apă Este Cu 125 G Mai mare Decât Masa Aceluiasi vas plin Cu petrol.Care Este Volumul Vasului ?Densitatea Apei Este Egală Cu 1g/cm³ ,a p
Am O Intrebare Cum Se Calculeaza Inltimea Trinchiului De Piramida Triunghiulara Daca Se Stie Doar L=4 ; L=2 Si Lungimea Apotemei Trunchiului De Piramida Este 3√
Transcrie Din Poezia Zero Si Unu De George Ranetti :un Vers Care Contine O Comparatie Si O Secventa Doua Sau Mai Multe Versuri Care Contin O Repeteti.