RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-04-2019
Geografie
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
03-04-2019
Resurse regenerabile :
-Hidrocentrale care folosesc forta apelor prin cadere pentru a genera energie electrica
- Energia solara care capteaza energia razelor solare prin panouri montate in parcuri solare din zone mai insorite
-Energia eoliana care capteaza forta vantului prin centrale eoliene in zona in care vanturile sunt mai puternice
-Energia mareomotrica- capteaza forta valurilor maritime
Resurse neregenerabile :
Termocentrale pe baza de carbune, gaze narurale , biomasa
- Energie produsa de centrale nucleare pe baza de uraniu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie O Compunere In Care Sa Fiu Crainic Si Sa Transmit In Direct Desfasurarea Unui Maraton Al Copiilor- 10 Randuri In Care Sa Folosesc Numerale Cardinale
Suma A 4 Numere Este 70. Stink Ca Fiecare Dintre Ele Este Cu 5 Mai Mare Decat Predecesorul Sau, Sa Se Afle Numerele.
Imaginati-va Ca Va Aflati La Cinematograf Si Vizionati Cu Prietenul Vostru Un Film Foarte Captivant. La Un Moment Dat Telefonul Mobil Al Prietenului Suna Si Il
Suma A Doua Numere Este 203. Aflati Numerele Stiind Ca Unul Din Nr Este 3/4 Din Celalalt. Va Rog Sa Ma Ajutati!
O Stire Care Sa Raspunda La Intrebarile: Cine? Ce? Cand? Unde? Cum? De Ce?
Capacitatea Unui Ceainic Este De 1,5 Litri Cite Cani Cu Capacitatea De 150ml Pot Fi Umplute Dintrun Ceainic Plin?
K,k Ce Sens Are.?p.s Apare In Contextul : Am Studiat La Hardvard Si Am Fost Acceptat Dek,k
De Alcatuit Propozitii Dupa Constructiile Date: 1) S+P+COMPLEMENT CIRCUMSTATIAL; 2) P+S+COMPLEMENT CIRCUMSTANTIAL; 3) COMPLEMENT CIRCUMSTANTIAL+S+P
Am Nevoie De Ajutoor ..trebuie Sa Gasesc Metode Naturale Pentru Cresterea Parulului Va Rooog ,,,,,....
Care Este Masura Si Tipul De Rima La Textul Martisor De Ion Pillat?