Răspuns :
Într-o zi de vară eu cu colega mea Raluca si Ioana (poți pune alte nume ) ne-am gandit sa facem un picnic fiindca era vremea foarte frumoasă afară și chiar ar merge o ronțăială în aer liber. În primul rând am cautat un loc liniști cu soare dar si cu puțină umbră și apoi neam hotărât care ce să aducem Ioana a spus că ea va aduce apă , suc si o pătură pe care să stăm , așa că eu cu Raluca am adus ceva de mâncat eu niște snaksuri si ceva fructe si legume iar Raluca ceva gătit de ea si mama ei . Of in sfarsit am ajuns ne-am pregătit toate lucrurile , mâncare am mâncat foarte bine si ne-am gandit sa ne jucăm puțin niște jocuri din copilăria noastră, adică de cand eram ceva mai mici după ce neam jucat Raluca a fost sunata dd mama ei si a fost nevoită să se întoarcă acasă doar eu cu Ioana mai rămăsesem, noi ne-am mai jucat puțin am mai mâncat si am vazut ca soarele dispare de pe cer si vin niște nori mai gri așa că ne-am strâns repede lucrurile si am luat-o la fugă spre casă că să nu ne prindă furtuna . Am ajuns acasă si m-am odihnit puțin și m-am gândit la organizarea următorului picnic