RO Study
👤
AlleIsz
AlleIsz
02-04-2019
Matematică
a fost răspuns
Subpunctul b de la 2!!!!
Răspuns :
Darrin2
Darrin2
02-04-2019
Explicație pas cu pas:
/////////////////////////////////
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC Ascutitunghic Si (AD Bisectoarea Unghiului BAC,D Apartine Lui (BC).Se Duc BE _|_ AD ,CF_|_AD.a)unghiul EBC=unghiul FCBB)Daca BE Intersectat C
Ma Ajutati Va Rog : Log In Baza 2 Din 5 +log In Baza 2 Din 7 + Log In Baza 2 Din 10 = ?
20.A. Aratati Ca Nr B=12 345 Nu Este Patrat PerfectB.aratati Ca Nr C= 12 345 678 Nu Este Patrat Perfect
1.suma A 3 Numere Este 1032. Aflati Numerele, Stiind Ca Al Doilea Este Triplul Primului,iar Al Treilea Este Cu 60 Mai Mare Decat Jumatate Din Primul. 2.sum
Rezolvati Exercitiile:1.Cand Tatal Meu Avea 31 De Ani, Eu Avem 8 Ani. Astazi Tatal Meu Este De 2 Ori Mai In Varsta Ca Mine. Cati Ani Am Acum?2.Calculati Aria Un
Stabileste Valoarea Morfologica Din Text A Cuvantului Sublioniat : Dar Ei Sunt Zvelti Si Calmi Si Simultani . Dar =
Ma Ajutati Va Rog : Log In Baza 2 Din 5 +log In Baza 2 Din 7 + Log In Baza 2 Din 10 = ?
Alama Este Un Aliaj A Două Metale: Cuprul Si Zincul. O Probă De Alamă Are Masa De 24 G S I Contine 40% Cupru. Calculează Masa De
Povestire Pe Scurt Barbu Ștefănescu Delavrancea , Dramaturgul
Stabileste Valoarea Morfologica Din Text A Cuvantului Sublioniat : Dar Ei Sunt Zvelti Si Calmi Si Simultani . Dar =