RO Study
👤
BiancaHoran
BiancaHoran
01-04-2019
Matematică
a fost răspuns
Ex 1 și 2
Va rog mult
Răspuns :
Gabriella2903
Gabriella2903
02-04-2019
Ex 1
Explicație pas cu pas
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1m...? Lei ?(50 Fara 45) M ... 750 Lei Cu Plan
CuSo4+Na2So4ecuație Molecularăecuație Ionica Completăecuație Ionica Redusă
Afla Suma Tuturor Numerelor De Forma A98 In Care A Este Un Nr Par.
Scrie O Compunere De 150 - 200 De Cuvinte, In Care Sa Caracterizesi Un Personai Din Textul Dat. In Redactarea Compuneriis Vei Evidentia Rolul Si Statutul Person
Scrie 3-5 Enunțuri În Care Să Explici Ce Părere Ai Tu Despre Nils. Cum Ţi Se Pare Gestul Făcut De Băiat? Dacă Ai Fi Într-o Situație Asemănătoare, Cum Ai Proceda
• Legăturile Dintre Limbi Nu Sunt Întâmplătoare, Ci Sunt, De Cele Mai Multe Ori, Rezultatul Unui Trecut Comun. Limbile Se Nasc, Cresc Si Mor Precum Fiintele. În
Citeşte Cu Atenţie Fragmentul Înc chenar, Din Textul Aventurile Lui Tom Sawyer. Indică: două Pronume Două Substantive De Genul neutru Verbul Cu Sens Asemănător
Ajutor Mare Îmi Trebuie Maine Va Rog!4.Ma Gândesc La Un Număr Îi Adaug Diferența Dintre 120 000 Și ,21 000 Obținând 442 120 La Ce Număr M-am Gândit?La 5 Scrie:
# Scrie Un Text De 4-5 Enunturi, In Care Să Te Prezinti. Exemplu: Sunt Albostru. M-am Trezit In Zori Şi Am Pictat Cerul Albastru-azuriu. Pentru Mare Am Ales....
Comentariu În 5 Rânduri A Unei Metafore,simbol Și Starea Eului Liric.VA ROG FRUMOS DAU COROANAAAAAA