RO Study
👤
Vladv0129
Vladv0129
01-04-2019
Limba română
a fost răspuns
care este rima poeziei decor
Răspuns :
Raulicazoidop72pro
Raulicazoidop72pro
01-04-2019
Rima este imbratisata :)
Daca te-am ajutat imi poti da coroana , Multumesc frumos !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Probleme Chimie:1. Calculati Caldura Degajata In Reactia Unui Mol De Fe2O3 Cu Aluminiu Cunoscand Ecuatia Reactiei Chimice Care Are Loc: 2Al(s) + Fe2O3 -> Al
Completează Rebusul: 1 Rezultatul Inmultirii. _ _ _ _ _ _ _ 2 Primul Număr L
A)Daca 3*x+4*y+5*z+27=59, Determinati 5*z+3*x+4*y :b)Stiind Ca X-2*y+13=52 , Determinati 3*x-6*y+1: HELP:)!
Bunã..Am De Fãcut 2 Propoziții La Singular Și Pluaral Cu Aceste Cuvinte Care Au Aceeași Formã: Sheep,fish,fruit,chenese,portuguese,dozen,hundread,thousand,serie
Alegeti Un Personaj Negativ Dintr-un Basm Citit De Tine Si Realizeaza Un Portret Parodiat, Ex: Mama Vitrega A Cenusaresei Sau A Albei Ca Zapada. :Drepdeee!
Incearca Sa Compui O Scurta Poezie De 10-11 Randuri In Care Sa Prezinti Calatoria Lui Fat-Frumos Si A Miresei Sale Prin Intuneric Si Furtuna.
Comentati Titlul Poeziei ''Acum Vom Sta '' De Nichita Stanescu In Raport Cu Continutul Poeziei.
Care Sunt Figurile De Stil Din Calin Nebunul de Mihai Eminescu?
Bunã..Am De Fãcut 2 Propoziții La Singular Și Pluaral Cu Aceste Cuvinte Care Au Aceeași Formã: Sheep,fish,fruit,chenese,portuguese,dozen,hundread,thousand,serie
In Excursie Au Plecat 54 De Elevi Si Adulti.Stiind Ca Au Plecat De 2 Ori Mai Multi Baieti Decit Fete Si Cu 6 Adulti Mai Putini Decit Fete, Aflati Nr. Baietilor