RO Study
👤
Andreeafurtuna75
Andreeafurtuna75
01-04-2019
Engleza
a fost răspuns
DAU COROANA!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
AlecsRO
AlecsRO
01-04-2019
1. are you doing
2. ´m going
3. a
4. Can
5. can
6. swims
7. always
8. coming
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti Propozitiile In Engleza: -Ea A Dat Examenul Anul Trecut. -John A Taiat Iarba Ieri. -Molly A Cumparat Acea Casa. -Ei Au Reusit Sa Deschida Usa.
Am Si Eu Nevoie Rapid De O Compunere Nu Prea Lunga Despre Un Baiat Ce Isi I-a Adio De La Familie (nu Pt Ca A Murit)
Compunere Cu Titlul In Livada
Completati Caseta Astfel Incit Sa Se Obtina O Propozitie Adevarata . Daca A=4-7 Si B =9/2*4/6 Atunci Valoarea Produsului A*b Este Numarul
Ce Parte De Vorbire Este ''ĂSTUIA"
O Continuare Nu Foarte Lunga Pentru : La Vederea Acestui Peisaj ..................
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu O Compunere Plz Alcatuiti O Compunere In Care Sa Predomine Dialogul Si In Care Sa Folositi Toate Formele Pronumelui Interogativ.(care,
Calcuceaza Distanta In Km,pe Linie Dreapta De La Orasulcaracas Pina La Or.lima,utilizind Scara Hartii))va Rogg Mult Ajutatima!! Dau Shi Coronita,,,,
3(x+1) + 6 = -18 Trebuie Sa Dea -7 . Am Incercat Toate Variantele Si Tot Nu Da, Imi Da -9, Aratati-mi Cum Fac Sa Dea -7. Multumesc.
Analizeaza Pronumele Posesiv Si Scrieti Cazul Si F.s:Am Facut Si Eu Exact Ca Ai Mei.O Prietena De-a Mea M- A Invitat Ieri La Ziua Ei .Alin Ai Nostri Nu Erau De