RO Study
👤
Sebyxd2004
Sebyxd2004
31-03-2019
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie de punctul G vă rog
Răspuns :
Outstanding
Outstanding
31-03-2019
had seen/had recognized/was/had come/was wondering/appeared/had misunderstood/had submerged
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr Este 300.Primul Nr Este Mai Mare Decât Al Treilea Cu 17 Si Mai Mic Decât Al Doilea Cu 17.Afla Cele Trei Numere.
As Vrea Sa Iti Exprimi, In Trei-cinci Randuri, Opinia Despre Felul In Care Isi Intampina Musafirii Sfanta Vineri. Dau 20 Puncte :D
Gaseste Valoarea Lui "a" Si Verifica Apoi Rezultatul Gasit: 40x{26-2x[10+(a+2)]}=0
Trebuie De Creat Un Div In Html+css In Care Partea De Sus Sa Fie Un Meniu Si Trebuie Sa Fie Folosite De Proprietatile Borderului,background Si In Acest Div Sa C
8*9= 5*6= 2*5 46+56 iulia 004 Sa Raspunda Nu Ceilalti
Ce Sunt Trasaturile Morale?
Precizeaza Valoarea Morfologica Pe Care O Are In Text Cuvantul Vara. intre Timp Vara E Pe Sfarsite Si Am Ajuns Sa-l Cunosc Mai Bine.
Intr- Un Vas Se Pune Apa 2 Pe 3 Din Capacitatea Sa . Se Scoate Apoi 1/4 Din Conținut Și Mai Rămân 75 De Litri. Ce Capacitate Are Vasul? Va Rog Sa Mă Ajutați.
Dupa O Scumpire Cu 6% Un Obiect Costa 318 Lei. Sa Se Afle Pretul Produsului Inainte De Scumpire.
Imagineaza-ti Ca Esti Una Dintre Stelinde Sau Un Nor Albastru. Prezinta In 3-4 Randuri Cum Ti-ai Petrece Noaptea. In Compunerea Ta, Vei Integra Sinonimele Cuvi