RO Study
👤
Mity01
Mity01
30-03-2019
Matematică
a fost răspuns
R3 - Geometrie clasa a 9-a
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
02-04-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cat La Suta Este 4,2 Mai Mare Decat 3?Cu Cat La Suta Este 70 Mai Mare Decat 35?Cu Cat La Suta Este Mai Mare 120 Decat 110?Am Nevoie De Rezolvari Concrete Nu
Un Mr.Bean Iesean Dupa Intamplarea De Ieri, Ieseanul Petre Ivanovici Nu Va Mai Uita niciodata Sa-si Lege Sireturile
Identificati Atributele Adjectivale Si Aratati Prin Ce Parte De Vorbire Sunt Exprimate:1. Pe-un Pat Alb Zace Lebada Murinda...2. Mergea In Urma Carului Al Doile
3. Triunghiul ABC Este Echilateral , AD _|_ BC, AD=2√3 Cm.a)Lungimea Segmentului AB Este Egala Cu ...cmb) Lungimea Segmentului BD Este Egala Cu ...cmc) Aria Tri
Ajutorr Nu Stiu Rezolvarea:Un Bilet De Intrare La Spectacolul De Circ Costa 9 Lei.Spuneti Ce Rest Va Primii Fiecare Copil,stiind Ca Au Platit Astfel:Andrei:o Ba
Afla Nr. Care ,adunat Cu Predecesorul Numarului 3976 Si Indoitul Numarul 137 ,duce La Obtinerea Succesorului Numarului 1511.
Anca Are Cu 19 Ani Mai Putin Decat Varsta Mamei Sale.Peste 10 Ani Varsta Mamei Va Fi de doua ori Mai Mare Decat Varsta Ancai.Ce Varsta Are Fiecare In Prezent?
Imi Puteti Scrie, Va Rog Mult Cum Se Citesc Urmatoarele Personaje : Allan,Calcutta,Tagore(Robindranath Thakur),Chabu,Harold,Lucien Metz,Geurtie,Clara,Mantu,Lilu
Construieste O Fraza In Care Sa Existe Doua Propozitii Subordonate Atriubutive , Coordonate Prin Conjunctia Dar Si O Fraza In Care Sa Existe O Subordonata Circu
Ana Are 35 De Papusi . Ioana Are Cu 18 Mai Mult. cate Papusi Are Ioana ? cate Papusi Au In Total ? Am Nevoie Pt. Maine ! Sunt Sora Mai Mica !