RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-03-2019
Limba română
a fost răspuns
Pls ex 7! Va rog! 60p.
Răspuns :
MarioRo125
MarioRo125
28-03-2019
Salut !
Eu si voi vom merge la magazinul încăpător.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ariana Si Bianca Citesc aceeasi Carte. Dupa Ce Ariana A Citit 165 De Pagini, Iar Bianca 205 De Pagini, Doamna Constata Ca Arianei I-au Mai Ramas De 5 Ori Mai Mu
Intr-o Scoala Sunt 286 De Elevi . Baieti Sunt Cu 16 Mai Multi Decat Dublul Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Invata In Scoala.
Din 15 Kg De Lamai Se Obtin9 Litri De Suc.din Cate Kg De Lamai Se Obtin 15 L De Suc???vreau A Vad Daca E Facuta Bine
Spuneti 20 De Deosebiri Si Asemanari Intre Lumea Greaca , Lumea Romana Si Lumea Traco-geto-dacica.
Din 15 L De Lapte Se Obtin 1,5 Kg De Unt.ce Cantitate De Unt Se Obtine Din 40 De L De Lapte
Pentru O Reteta De Pizza Originala Fac Cinste Cu Un Pui La Rotisor Bine Prajit Cu Mult Usturoi.Daca Reteta Nu Este Originala Si Ratez Aluatul,raspunsul Va Fi Ra
O Scrisoare Officiala
Alcatuiti Enunturi Cu Sensurile Cuvantului "A Observa" :A Baga De Seama a Constataa Atrage Atentia Cuivaa Examinaa SpionaLe Vreau Cat Mai Repede Va Rog!!!
Imi Creez Un Depozit La Banca. In Primul An Am Primit 12% Dobanda, Iar In Al Doilea An Dobanda A Fost De 15%. Am Acum 579,6 Lei. Cati Lei Am Depus Initial?
Text Coerent Cu Afirmatia"Cunoate-te Pe Tine Insuti"