👤
a fost răspuns

Alcătuiește o compunere între o zi de Paște​

Răspuns :

Grec11

INTR-O ZI DE PASTE                                                                                                                           Pastele deja a inceput, traditia este sa mergi din casa in casa sa raspandesti vestea ca Isus Hristos a inviat. Le-am chemat pe prietenele mele sa vina in vizita la casa mea pentru a incepe o ogarnizatie pe procnoza Pastelui. Ele venira cu multe idei (  sa impartim oua rosii prin parc, sa facem fapte bune...) iar eu dupa ce mi-am ales o idee, am zis:

- Haideti sa organizam o petrecere in aceasta seara !

Cele doua ramase cu gura cascata de parca am fi spus o mare chestie, si una dintre ele spuse:

- Este prea mult ! Cum sa facem asta intr-o singura zi ?

- Daca o vom face impreuna, o sa reusim ! am spus eu.

Iar ele au acceptat intr-un mod negativ, dar eu tot spera, ca vom reusi. Eu si cu una dintre prietene am aranjat ornamente in camera mea pentru ca petrecerea avea loc in camera mea iar cea lalta prietena a sunat toti colegii pentru a invita la petrecerea de paste. La cateva ore mai tarziu, parca totul incepu sa se strice :

- Mi s-a blocat telefonul ! spuse cea ce trebuia sa apeleze persoane ca sa le invite la petrecere.

- Sa-u terminat ornamentele iar cele ce le-am pus nu au rezistat destul. spuse cea ce ornamenta camera.

Iar apoi am zis:

- Credeti ca aici se va sfarsi totul ? Nu are nimic cati am apelat vor veni si cate ornamente sunt intregi vor merge in seara asta.

Veni seara iar in camera mea incepu petrecerea toti ne-am distrat, daca nu renunti totul se va intoarce la bine.

Sper ca te-am ajutat!