RO Study
👤
Hagavbgfch
Hagavbgfch
27-03-2019
Limba română
a fost răspuns
vă rog dau coroana!
Răspuns :
Narcis478
Narcis478
02-04-2019
idee:Dansuri,cursuri IT,etc. poti sa desenezi?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cateva Zile A Plouat. (analizati Verbul Daca E...............numar,persoana,timp)
Un Teren In Forma De Dreptunghi Are Lungimea De 24 Km Si Latimea Cu Km Si Latimea Cu 36 Dam Mai Mica .cati Metri De Plasa De Sarma Sunt necesari Pentru A Se I
Imi Explicati In Maximum 5 Randuri Semnificatia Randurilor : Sunt Ani Si Ani..dar Astazi Unde-s Copiii Guresi? Unde-i Oare \ Copila Ce Privea Uimita La Curcube
O PROPOZITIE CU ADVERBELE ,,APROAPE SI DEVREME'' LA TOATE GRADELE DE COMPARATIE
O Prismă Patrulateră Regulată Are Aria Laterală De 48 Cm² Și Aria Totală De 80cm². O Latură A Unei Baze A Prismei Are Lungimea De...cm.
Determinati Numérele X Si Y Daca X La A 2a+y La A 2a-4x-6y+13=0
La Limba Si Literatura Romana Mi Sa Dat De Compus O Fabula Ma Ajutati Va Rog Mult,caci Suunt La Bunica Si Miine Seara O Sa Ma Intorc Nu O Sa Reusesc Si O Sa Pri
Suma De 3600 Lei Se Achita In Bacnote De 100 Si 500 Lei. Stiind Ca Au Fost Folosite In Total 16 Bacnote, Sa Se Afle Cate Au Fost De Fiecare Fel.
Construieste O Fraza Alcatuita Din Trei Propozitii: O Principala Regenta Si Doua Subordonate In Raport De Coordinare Disjunctiva.Va Rog Dati-mi Un Raspuns.
Saluut Lume!! Am Şi Eu Nevoie De Ajutorul Vostru. La Rândul Vostru Trebuie Să Mă Ajutaţi Şi Pe Mine...păi..am O Temă La Istorie Şi Sună Cam Aşa: Care Dintre Ur