RO Study
👤
Maus73
Maus73
26-03-2019
Limba română
a fost răspuns
propoziție circucustanțială consecutivă
Răspuns :
Elena3467
Elena3467
26-03-2019
Trec pe la tine ,desi nu am timp.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Funcția Sintactică A Cuvintelor Său Acelora Dete Voie Balaurul Acasă De Mâhnire Lucrate De Aur Cântând Ii Ca La Un Cires Copt Si Incepu
A)aratati Ca Numarul N=3 La Puterea 23*4 La Puterea 23-2 La Puterea 21*6 La Puterea 23 Este Patratul Unui Numar Natural. B)aratati Ca Numarul N=3 La Puterea 201
Urgent Ajutor........cu Plan De Rezolvare,întrebări........
Rezolvați In Mulțimea Numerelor Reale Sistemul De Ecuații: U R G E N T !!!
De Cite Ori Se Va Mari Aria Dreptunghiului Daca: A) O Latura A Lui Se Va Mari De 4 Ori B) Fiecare Latura Se Va Mari De 5 Ori C) O Latura Se Ca Mari De 8 Ori Iar
Salut! Vreau Sa Ma Ajutati. Sa Scriu Un Eseu Cu Titlul ,,Biblioteca In Viata Mea,, Va Roooog. Sa Nu Fie Pre Mare Nici Mic
Am Nevoie De Ajutor La B
Daca Inpartim Un Numar La 5 Si La Cât Adaugam Numarul 6219 , Obtinem Jumatatea Numarului . Afla Numarul ?
DAU 100 DE PUNCTE, URGEENT! Se Considera Un Cerc (O, R) Si Un Punct M Pe Cerc. Prin M Se Duce O Dreapta D Tangenta La Cerc Pe Care Se Iau Punctele A Si B, Astfe
Pe Planul ABC Dreptunghic, M(A) = 90°, AB = 9 Cm, BC = 15 Cm Se Ridică PerpendicularaVAI (ABC), VA= 12 Cm. Să Se Afle: A) M( (VC; (ABC))); B) M($(VC;(VAB))reped