RO Study
👤
Ale7580
Ale7580
26-03-2019
Limba română
a fost răspuns
propozitie a scrie
Răspuns :
EugenGeografie
EugenGeografie
26-03-2019
El nu poate scrie.
Ea scrie tema.
Answer Link
Stefania6827
Stefania6827
26-03-2019
Eu imi scriu tema la romana.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Concursul De La Fermă A Început! Observă Zarurile Și Colorează Corespunzător Căsutele Parcurse De Fiecare Concurent Decupează Animăluțele De Pe Planșa 26 Din Ma
9 Incercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Care Era Starea Sufletească A Lui Ştefan-Vodă Când A Ajuns La Vrâncioaia? a) De Tristete c) De Mândrie
Reprezentați Pe Axa Numerelor, Alegându-vă Convenabil Unitatea De Măsura: A) 0,8; 1; 0,5; 1,2; 1,5; B) 0,25; 1; 0,5; 1,25; 0,75.
Cautati O Imagine Cu O Vulpe Artica Si In 10 Randuri Realizati Descriera Subiectiva
Match The Words From The Box With The Explanations. street Sign hedge kerb lamp Post pedestrian-crossing gate a) This Is A Safe Place To Go From One Side Of The
. Cel Mai Mare Număr Natural Ab Pentru Care A +3b/ 5a-b. Este: A)510 B) 48; C) 84;
Ce Înseamnă Măligă, Vă Roooog Îmi Trebuie Pentru Evaluare, Va Rog! Dau Coroana. Dacă Nu Dau Evaluatea Pe Mine O Să Mă Scoată Din Şcoală! P.S. - Îmi Trebuie Să S
Va Rog Repede!!!!!!!!
În Biblioteca Personală A Irinei 1/4 Din Carte Sunt Poezii 5/6 Din Rest Sunt Cărți De Povești Iar Ultimele 12 Sunt Enciclopedii A Câte Cărți De Poezii Și Câte C
Va Rog Dau Coronita Si Puncte