RO Study
👤
Snistor
Snistor
17-02-2015
Limba română
a fost răspuns
comparatie umbrelelel albe ca
Răspuns :
Viovio38
Viovio38
17-02-2015
umbrelele albe ca zapada
Answer Link
Ctinamaria31xxx
Ctinamaria31xxx
17-02-2015
spuma laptelui
ca zapada
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
L012345 5. Explică, În 2-3 Enunţuri, De Ce Fragmentul Propus Este O Narațiune. Nu Scrieţi Prostii Vă Rog !
HELP ME AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR!!!
Măsurile A Două Dintre Unghiurile Exterioare Unui Triunghi Sunt Egale Cu 110°, Respectiv 130°. Calculează Măsurile Unghiurilor Interioare Triunghiului
Ple Din Text. 6 Lucrați În Grupe De 3-4 Elevi. Fiecare Grupă Va Primi Unul Dintre Cele Şapte Pasaje Ale Textului Uleul Şi Găinile Delimitate Prin Simbolul, Reci
Vă Rog Cine Mă Ajută Dau Corona!!!!!
Va Rogg Foarte Mult Îmi Faceti Un Project Despre Petru 1 La Istorie Cine Era Si Ce Facea Va Rog Din Tot Sufletull Sunt Plecata Si Trebuie Sa Mil Fac La 12 Seara
Cercetaţi Aforismele Lui Syrus, Determi- Nând Structura Sintactică A Enunţurilor. Transcrieți În Perechi Noţiunile Între Care Se Pune Semnul Egalităţii. Model:
Suma A Trei Numere Naturale Pare Consecutive Este A Treia Parte Din Numărul 306.Care Sunt Cele Trei Numere
Cercetaţi Aforismele Lui Syrus, Determi- Nând Structura Sintactică A Enunţurilor. Transcrieți În Perechi Noţiunile Între Care Se Pune Semnul Egalităţii. Model:
Scrie Învăţăturile Desprinse Din Textul Povestea Mărțișorului .