RO Study
👤
Costeamigaes
Costeamigaes
17-02-2015
Istorie
a fost răspuns
unde a aparut conservatism
Răspuns :
Savinmadalina
Savinmadalina
17-02-2015
Este o doctrina politica aparuta ca o reactie la liberarism conservatorismul isi are si el radacinile in revolutia franceza si a fost organizata ca doctina politica de catre ganditorul Edmund Burke
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutordau Coroana!!!
Urgeeeeent Ofeeer Coroana Va Rogggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demonstrati Ca Numarul A= 2 La Puterea 25 - 5 X 2 La Puterea 20 - 2 La Puterea 22 Se Divide Cu 23
La Casa Experimentelor Au Fost Efectuate 215 A Cate 2 Produse Chimice.Cate Produse Chimice Au Fost Folosite In Total? VA ROG
Descrieți Situații În Care Nu Se Respectă O Persoană! Considerați Că Nu Aveți Respectat Niciodată ?de Ce ?cum Vor Putea Câștiga Respectul?civică Va Rog Dau 20 P
Afla X Din Egalitatea: 804:4+4*{37-42:[10+(48:x-32:8)*7]+6}=253. Repede Dau Coroană Și 100 Puncte.
O Propozitie Cu Ecologii,ingaduinta,milostenia,blandetea
2. Scrie O Compunere,de 100-150 De Cuvinte,in Care Sa Descrii O Planeta Imaginara. In Compunerea Ta,trebuie:-sa Utilizezi Mijloace Artistice;-sa Folosesti Ca Mo
Ajutați-mă Nu Știu Să Traduc! Urgent În 10 Minute Încep Orele Și Engleza Este Prima Oră
Un Sfert Și Latura Unui Pătrat Este De 5cm.ce Lungime Are Latura Pătratului?care Este Lungimea Tuturor Laturilor?