RO Study
👤
Adreea43
Adreea43
24-03-2019
Engleza
a fost răspuns
Stie cineva??? Multumesc!!!!
Răspuns :
Miki1998
Miki1998
24-03-2019
1chreashing
2liveing
3seeing
4 stealez
5gradualing
6 walking
7livez
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Imi Puteti Da Morala Si O Parte Frumoasa Din Cartea Vama Fantoma . Multumesc
Mesajul Textului: ACTUL I Scena Goală, Pustie. E Mult Înainte De Spectacol. Cortina E Ridicată. Un Singur Bec Arde Pe Undeva, În Faţă. SCENA 1 NENEA COSTICĂ
Salut! Imi Puteti Da Morala Si O Parte Frumoasa Din Cartea Vama Fantoma . Multumesc
A7. Un Corp Cade Liber De La 40m De Suprafața Solului. Să Se Calculeze Timpul După Care Ajunge La Sol Si Viteza Cu Care Lovește Solul.
35 Completează Casetele Cu Numere Potrivite Și Reconstituie Înmulțirile. 404 X 23x 1 20 X 3 68 02 25 2 960 X 407 X 61
Ofer Si Coroana.1. Extrageti Subiectele Din Fragmentul Urmator Si Precizati Partea De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate: ''Din Sapte Prunci Cu Cat Ii Binecuvanta
5. În Figura Alăturată, ABCD Este Un Trapez Dreptunghic Cu AB || CD, AB > CD, AD LAB Şi AD = 2√3 Cm. BD Este Bisectoarea Unghiului ABC, Iar Măsura Unghiului
Aplic! . Observă Calendarul Lunii Septembrie 2022. Ana A Colorat Zilele În Funcţie De Felul În Care Le-a Petrecut, Folosind Următorul Cod: Foarte Bine Excelent
Сочинение По Картине Мартовское Солнце, Юона
Aduceți Expresia E(x) La Cea Mai Simplă Formă Și Rezolvați În Mulțimea Numerelor Reale Ecuația E(x)=o (E(x) Am Adus O La 2V2x)