RO Study
👤
UnicornsPink
UnicornsPink
24-03-2019
Chimie
a fost răspuns
ajutooor! help me dau coroana
Răspuns :
Ecloennaa025
Ecloennaa025
24-03-2019
4:
a-7
b-5
c-6
d-2
e-3
f-4
g-1
5:
1-d:shouldn't
2-e:should
3-f:should
4-b:should
5-a:should
6-c:should
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Acest Exercitiu
Sunteţi Arhitecți În Roma Antică Şi Trebuie Să Proiec- Taţi Un Nou Oraş. Descrieţi/desenaţi Monumentele Aces- Tuia Şi Precizaţi Scopul În Care Vor Fi Folosite.
6 Alcătuieşte Un Enunţ Asertiv, În Care Verbula ,,sărbători", La Orice Formă Verbală Nepersonală, Să Fie Atribut Şi Un Enunț Interogativ, În Care Verbul ,,a În
Ce Te Invata Carte Vrajitorul Din OZ
Scrie Un Text De 10 Randuri In Care Sa Decsri Ce Inseamna Politetea Pt Tine .(ex: Cand Saluti Un Vecin, Cand Oferi Scaunul Din Autobuz Unei Doamne In Varsta, Ec
Bună Seara, Am Nevoie Urgent De O Rezolvare La Matematică La Geometrie. O Să Atașez Poză Ca Să Puteți Înțelege. Vă Rog Frumos Dacă Puteți Să-mi Răspundeți Cu O
3 Extrage, Din Textul De La Exercițiul 1, Patru Verbe La Modul Indicativ, Timpul Perfect Com Precizează Infinitivul Acestor Verbe Predicative. A Bati Cația D Am
Buna! Imi Puteți Spune Va Rog Niste Opere Literare Care Sa Aiba Valoarea Culturara ARTA? Multumesc! Dau Coroana!
La Un Muzeu S Au Vândut Vineri De Patru Ori Mai Multe Bilete Decât Joi Câte Bilete S Au Vândut În Cele Două Zile Dacă Vineri Sau Încasat Cu 1176 De RON Mai Mult
Act Out Similar Dialogues To Report Problems With The Air Conditioning/lawn Mower/ Smoke Alarm/ Central Heating System/ Battery Charger.Dau Coroană Va Rog Urgen