RO Study
👤
Knowboss21
Knowboss21
24-03-2019
Limba română
a fost răspuns
,,mereu'' este propoziție?
Răspuns :
Ginajean
Ginajean
24-03-2019
Nu este propozitie.Este adverb!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Triunghiul ABC Oarecare,bisectoarele Interioare Ale Unghiurilor A Și B Se Intersectează În Punctul P, Prin Care Se Construiește Paralela MN La AB Astfel Încâ
4. Calculează! Martie + Aprilie 3 Săptămâni + 5 Zile Zile Zile 1 An + 5 Luni 2 Ani + 24 Luni Luni Ani 2 Săptămâni Zile Mai + Iunie + Iulie Zile
4. Precizează Valoarea Morfologică A Verbelor Subliniate În Enunțurile De Mai Jos: Eu Am Citit O Carte Interesantă. Am Toate Cărțile Cu Harry Potter. Nu Voi Să
2 Copiază Textul. Subliniază Adjectivele Simple Cu O Linie, Adjectivele Derivate - Cu Două Linii Şi Adjectivele Compuse - Cu Trei Linii. În Aer E O Răcoare Dulc
You Ask Your Colleague Li For Another Favor, Since You Have Asked Her For Favors Before And She Has Complied. Why Might Li Be Reluctant To Help You This Time?
38) Dacă Aşezăm Elevii Unei Clase Câte 2 În Bancă Rămân 3 Elevi În Picioare Şi Dacă Aşezăm Câte 3 În Bancă Rămân 4 Bănci Libere. Câți Elevi Şi Câte Bănci Sunt Î
Construiți Un Unghi AOB Cu Măsura Egal Cu 45° Şi Bisectoarea Acestuia.CU DESEN VA ROOOG!!!!Dau 50
1. Compar Între Ele Presiunile La Care Traiesc Diferite Vietuitoare. Pentru A Face Acest Lucru Trebuie Să Transformi Unitatile De Măsură În Aceasi Unitate.de Pr
Un Trandafir Costă Cât Trei Narcise Câți Trandafiri Costă Tot Atât Cât 6,9,30 Narcise?
V. Scrieți Rezolvările Complete. 1. Determinați, În Fiecare Caz, Numărul Natural N Pentru Care Fracţiile:a)n+1/10 Și 1/2b)n/ 27 Și 3/nc)5/3 Și 35/n+19