RO Study
👤
Marianaann
Marianaann
23-03-2019
Limba română
a fost răspuns
ex 6 v@ rog frumossssss
Răspuns :
Iasmi2154
Iasmi2154
23-03-2019
raspunsul corect este ca fata e grijulie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Dimineața Mă Ajută Cineva Vă RogLa Un Magazin S-au Vândut Discuri Cu Cântece Ale Lui Maria Tănase Și Cărți Despre Viața Acesteia. Pentru 4 Discuri Și 8 Căr
Un Automobil Care Se Deplasa Cu Viteza V0= 32.4 Km/h Incepe Sa Accelereze Cu A=0.5m/s2. Sa Se Calculeze Ce Distanta A Parcurs Automobilul Cand Viteza Acestuia A
Urgent Va Rog,clasa A 9 A
Va Rog Repede...............
Domnul Economu Îşi Consultă Contul De Pe Card. Mai Are În Cont 27 435 De Lei. El Îşi Aminteşte: La Începutul Lunii Aveam 29 157 De Lei. A) S-a Mărit Ori S-a Di
Am Nevoie De Exercitiul Asta Rezolvat Urgent
3.3 (5p). Se Consideră Mulțimile A = {z € 2 | 13r - 11 < 3}, B = {x €R | 2(x + 1) + 1 <5}. EZ a) Arătați Că Cel Mai Mic Element Al Mulțimii A Este 0. b)
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Rezolvare La Urmatorul Exercitiu La Analiza Matematica?Sa Se Calculeze Diferentiala (x+a)dy=(y+b)dx Si [tex]x^{a} Dy=y^{b} Dx[/tex]
Bună!! Acum Ceva Timp Mi-am Cumpărat O Carte, Mai Exact Secretul Nebula De Trudi Truit Din Seria Explorer Academy. Mi-a Plăcut Foarte Mult Și Până La Urmă Am Ci
Determinati Primul Termen Si Ratia Unei Progresiei Aritmetice (an)n≥1, Stiind Ca S3 = 24 Si S12 = 258 Raspunsul Este 5,3