RO Study
👤
Capris
Capris
23-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Va frumos din toată inimioara mea
Răspuns :
Vitasea77
Vitasea77
23-03-2019
..??...?......................
Answer Link
Аноним
Аноним
23-03-2019
Salut,
x^2+y^2-12x+8y+52=0
x^2-12x+36+y^2+8y+16=0
(x-6)^2+(y-4)^2=0
x=-6
y=-4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceti Varog Urmatoarea Operatie: 4b-0,6=a Iar A+b=3,72
Un Conducator Auto Parcurge Distanta Dintre 2 Localitati Astfel;in Prima Zi A Parcurs 2supra 8,a 2 Zi Cu 1 Supra 8 Mai Mult,iar A 3 A Zi 3 Supra 8. Ce Parte Din
Am O Problema Pe Care Nu O Inteleg, Ma Puteti Ajuta? la O Crescatorie De Animale Se Consuma Zilnic 517 L De Apa Pentru Adapatul Animalelor.unui Cal I Se Da 9 L
Din Diferenta Nr. 23 488 Si 22 576 Afla O Doime,o Patrime Si O Sesime
Redacteaza O Compunere De 10 Randuri , In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Necesitatea Evitarii Razboaielor Intre Statele Lumii. Va Rog Ajutatima
Redactati Un Text In Care Sa Prezentati Opinia Voastra In Legatura Cu Urmatoarea Afirmatie: ,,Cartile Reprezinta Hrana Sufleteasca A Oamenilor, Indiferent De Va
A)Explicati Cum Se Realizeaza Acordul Adjectivului "verzi" In Contextele: "...vite Verzi Sugruma Casele..." "mustoasa Da Vremea In Muguri Sub Zodia Cu Ochi Mari
Fie Triunghiul Dreptunghic MNP, M(M) = 90* Si MA Perpendicular Pe NP, A∈(NP), MA=12cm Si NP= 25cm. Calculati Perimetrul Si Aria Triunghiului.
Intr-o Livada Sunt 1560 Pomi ( Meri,peri Si Pruni) Stiind Ca Nr Merilor Este Cu 180 Mai Mare Decat Al Perilor Iar Al Prunilor Cu 30 Mai Mic Mic Decat Al Merilo
Comparati Sensurile Cuvintelor;a Distribui,distributiv,distributie,distribuitor,distribuire,distributivitate.IMI TREBUE URGENT VA ROG !!!!!!!!