RO Study
👤
Jonny34
Jonny34
21-03-2019
Matematică
a fost răspuns
multumesc anticipat !!
Răspuns :
Frumusika1
Frumusika1
21-03-2019
Răspuns:
ti-am si simplificat fractiile. Succes
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza Cate 2 Cnsecinte Cu Efect Pozitiv Si Cate 2 Consecinte Negative Ale Marilor Descoperiri Geografice ?.
De Ce Nu Este Bine Să Te Lauzi? Scrie Două Motiveîmi Trebuie Repede Dau Coroană
Suma A Trei Numere Raționale Este Egală Cu 307,75. Aflați Cele Trei Numere Știind Că Primul E Cu 43,5 Mai Mare Decât Jumătatea Celui De Al Doilea Iar Al Treilea
Puteti Desparte Fraza:" A Te Dezice Ca Ai Fi Autorul Faptei Nu Te Ajuta" In Prop. Precizand Modul Sau Forma Nepersonala A Vb Regente Pt Completivele Prepozition
6 Numește, În Câte Un Enunţ, Doua Figuri De Stil Diferite Identificate In Textul 1, Ilustrandu-le Cu Secvente/cuvinte Potrivite.
Redactează Un Text De Minim 150 De Cuvinte, În Care Sa Argumentezi Dacă Păstrarea Discreției În Legătură Cu Viața Privată Este Importantă Sau Nu
Precizați Funcțiile Sintactice Ale Numeralelor :•al Nouălea •al Doisprezecelea •a Doua •al Cincilea•al Patrulea•al Douăsprezecea •trei Coroana! Îmi Trebuie Re
Sens Opus A Lui A Mulțumitdau Coroana Repedee
Ajutați Mă Va Rog Frumos
4. Trapezul Isoscel ABCD Are Bazele AB=a Şi CD=b. Laturile Trapezului Sunt Tangente Unui Cerc, Iar Dreptele AD Şi BC Sunt Concurente În Punctul P. A) Arată Că L