RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-03-2019
Limba română
a fost răspuns
Va rog sa mă ajutați
Dau coroana
Răspuns :
Same335
Same335
21-03-2019
este bine
sper sa imi dai coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Menţionează, În Două-trei Enunţuri, O Trăsătură A Textului Descriptiv Literar Din fragmentul De Mai Jos, Ilustrând-o Cu O Secvenţă: Aripile De Dantele Încă-s
9 Rescrie, Dintre Frazele Obținute La Exercițiul 7, Pe Acelea În Care Poţi Inlocui Conectorul Cu Virgulă sau Cu Semnul Punct Şi Virgulă.
A) Aflați Cifra X Astfel Încât Numărul A = 76+ 12x Să Fie Divizibil Cu 5. B) Calculaţi Suma Numerelor Prime Cuprinse Între 40 Şi 60. C) Suma Dintre Un Număr Pri
Prezintă În Cel Puțin 30 Cuv O Legătură Care Se Poate Stabili La Nivelul Conținutului Între Banda Desenată Și Textul Cei Șapte Ani De Acasă Scris De Steluța Ind
Ex 47si 48 Din Imagine, Va Rog ! Mulțumesc Mult ! Dau Coroana !
Bunaa!:)))Am Nevoie De Caracterizarea Personajului Principal Din ,,O Calatorie Spre Centrul Pamantului'' De Jules Verne.Am Nevoie Urgent Pentru Ca Face Parte Di
Which Technology Will Quantum Computing Impact Most Significantly" O Agile O DevOps O Artificial Intelligence O Extended Reality O I Don't Know This Yet.
Afla Nr Necunoscut A+6850=9981 A=a=P:AJUTAȚI-MĂ
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Subpunctele Astea. E De La Varianta 14.
Am Nevoie De Un Rezumat La Gaițele Va Rog Frumos! Dar Fără Sa Puneti Fraze Ca"in Carte Se Vorbește Despre", "cartea Reprezinta" Etc. Practic Din Perspectiva Ta