RO Study
👤
Eduardo73
Eduardo73
20-03-2019
Franceza
a fost răspuns
O propoziție un franceza cu eclatant!
Răspuns :
Andraciobanu1365
Andraciobanu1365
20-03-2019
Le soleil est eclatant
(soarele este strălucitor)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Egal La Patrat Cu L²√2?
Ma Gandesc La Doua Numere Suma Lor Este 10 Iar Diferenta Este 2.la Ce Numere M-am Gandit?va Rog Ajutati-ma Problema Cls2.va Multumesc
O Poezie De 3 Strofe Despre Alimentatia Sanatoasa
Aveti Sa Imi Dati Obiceiuri Despre Vatra Casei? Obiceiuri Si Credinte
Faceti O Compunere In Care Sa Descrieti O Regiune Nemaipomenita In Limba Engleza Si Sa Scrieti De Ce Va Place, Unde Este Situata, Din Tara Noastra Ori Din Strai
Treceți Vb La Modul Gerunziu Din Enunțurile Date La Modul Indicativ Astfel Încât Sensul Fiecărui Enunț Sa Nu Se Schimbe . Auzind Usa De La Intrare Se Sperie Foa
Intr-o Livada Sunt 990 de Pomi Fructiferi . Perii Sunt De 5 Ori Mai Putini Decat numarul total Al Pomilor . Cati Pruni Sunt, Daca Merii Sunt Cu 380 Mai Mult
Diferenta A Doua Numere Este 158.Determinati Cele 2 Nr. ,stiind Ca Impartiind Pe Unul La Celalalt Obtinem Catul 18 Si Restul 5!!!!!Cu Tot Cu Rezolvare !!Metoda
Buna ! La Scoala La Ed. Tehnologica Am Primit O Tema : De Realizat Protectia Consumatorului (OPC). M-ati Putea Realiza ? Multumesc !
Stau Prost Cu Fizica ,sunt In Clasa A 6 A Si Azi Am Luat La Test 3.Ma Ajutati La Problema Urmatoare> Pe Un Perete De 196 M³ Trebuie Sa Incapa Un Anumit Numar