RO Study
👤
Ioachim1080
Ioachim1080
20-03-2019
Engleza
a fost răspuns
cum se spune stiu/nu stiu prin engleza?
Răspuns :
Alexandravert
Alexandravert
20-03-2019
I know/I don't know
............
Answer Link
Catalina432194
Catalina432194
20-03-2019
I know/don’t know ! Sper ca te-am ajutat! Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneți ,vă Rog, Ce Este Semisuma.
Necesit Ajutor, Vă Rog.
Suma A Două Numere Naturale Este 78 Împărțind Numărul Mai Mare La Sfertul Numărului Mai Mic Obținem Câtul 5 Și Restul 6 Determinați Cele Două Numere
Trensvrie Din Text:1. Un Predicat2. Un Substantiv Prin Care Se Realizează O Adresare3. Un Pronume Personal4. O Propoziție Interogativa5. Un Verb La Mod Îndicat
Hei.Am Dat Examenul La Mate Acum Cateva Zile Si La Sub III Ex 2 A , Am Scris P=12×3 , Nu Am Mai Scris Formula. Ma Puncteaza ? Tin Sa Marturisesc Ca Si La Simul
Elementul Principal Al Rezistenței Unui Astfel De Pod Este Arcul Calculați Lungimea Unui Arc De Cerc Cu Rază De 5 M Corespunzător Unui Unghi La Centru De 60 De
Subiectul 1-A Va Rog Frumos!!
O Cantitate De Glucoza Se Supune Atat Reducerii Cat Si Fermentatiei Alcoolice. Stiind Ca Se Formeaza Cantitati Echimolec. De Etanol Si Sorbitol Si Ca Se Degaja
Hei.Am Dat Examenul La Mate Acum Cateva Zile Si La Sub III Ex 2 A , Am Scris P=12×3 , Nu Am Mai Scris Formula. Ma Puncteaza ? Tin Sa Marturisesc Ca Si La Simul
Ma Gandesc La Un Numar.il Adun Cu Catul Numerelor 56 Si8 Si Obtin175.la Ce Numar M Am Gandit?