RO Study
👤
Seily
Seily
20-03-2019
Matematică
a fost răspuns
(3 5 - 2 x 7) : 3 =
Răspuns :
Dianageorgiana794
Dianageorgiana794
20-03-2019
Răspuns:
(3 5 - 2 x 7) : 3 =(35-14):3=21:3=7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Patru Numerebcare Se Rotunjesc La 80000 Prin Adaos Si Patru Numere Prin Lipsa
REPEDE DAU COROANA!!!!!!!!!!!TRADUCETI IN FRANCEZA TEXTUL!ESTE MIERCURI!IN CLASA,ELEVII SCRIU,CITESC FAC EXERCITII SI ASCULTA EXPLICATIILE PROFESORULUI.ANDREI N
Intr Un Saculet Sunt 15 Bile .Sunt Mai Multe Bile Galbene Decat Portocolaii Mai Multe Verzi Decat Galbene Mai Multe Blro Decat Verzi Mai Multe Rosii Deca
Suma A3 Nr, Este 960 Al Doilea Nr. Estede 3 Ori Mai Mare Ca Primul Si Un Sfert Din Cel De Al Treila Nr.care Sunt Numerele?
Bună!Am Nevoie Și Eu De Câteva Sfaturi Pentru A Realiza O Compunere Despre Un Mare Poet Al României Și Anume "Mihai Eminescu",la Care Trebuie Să-i Realizez Port
Scrie Numerele De 3 Cifre Care Au Cifra Sutelor Egala Cu Cfra Unitatilor 0, 2, 4, 6?
Compune O Propozitie Dupa Schema Urmatoare Complement Predicat Complement Atribut Va Rooooog Repede
REPEDEEEE!!!! :(( determinati X,y Apartinand N Astfel Incat: a) {3,x,5}={1,3,y} b){2,x}c{1,y,3} DAU COROANAA
Compunere Cu Titlul Cum Am Descoperit Magia Cartilor- 15..20 Randuri
Se Da Substanta: Apa alcatuiti Un "buletin De Indentitate ",in Care Sa Fie Indicate Caracteristicile Cunoscute. Determinati Daca Se Foloseste In Conditii Casni