RO Study
👤
Balan92
Balan92
20-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutor!!Dau coroana!
Răspuns :
Bubulina5920
Bubulina5920
20-03-2019
Nu sunt foarte sigura la d)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Primul Parc Național Din Lume A Fost
Rezolvati Limita! [tex]\lim_{n \to \infty} X*(\frac{\pi}{4}-arctg\frac{x}{x+1})[/tex]
Am Nevoie Repede De O Compunere Cu Multe Expresii Frumoase Care Are Titlul “Primăvara” Și Respecta Aceste Lucruri: -compunerea Trebuie Sa Aibă Minim 15 Rânduri
Cat Poate Sa Fie Scăzătorul, Dacă Descăzutul Este 46 Și Diferenta Este Mai Mare Ca 21 Și Mai Mica Decât 26. Scrie Toate Posibilitățile.
O Sferă De Fontă Are Masa De 560 G Şi Volumul De 70 Cm. Aceasta Sfera este Compactă Sau Cavă? Densitatea Fontei Este 7000 Kg/m Vă Rog Mult Am Nevoie Foarte Repe
3.Internetul Aparține Rețelei: a)de Apă; B)de Energie Electrică; C)de Telecomunicații;
Ierbarele Reprezintă Colecții De …………………………., Iar Insectarele Sunt Colecții De ……….. Organele Unei Plante Cu Flori Pot Fi Observate Cu ……………………. Sau Cu ……………………
Indică Cazul Și Funcția Sintactică A Substantivelor Subliniate. (Cartea) Este Pe Masa. (coperta) Cărții A Verde. Aceasta E (cartea) Mea. Lecția Este În (carte).
1000 Minus Deschis Paranteză 500 Împărțit La 10 Plus 5 Ori 10 Închid Paranteza Împărțit La 100
Stiti Vreo Metoda De Rezolvare?