RO Study
👤
Miki12729
Miki12729
19-03-2019
Matematică
a fost răspuns
ex 4 repede..dau coroana
Răspuns :
Catapitika1245
Catapitika1245
19-03-2019
0,18 • 3,5=0,63 kg
0,82• 2.87=2.3534 kg
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Citesc De La Tastatură N Numere Naturale. Afişaţi Numărul De Triplete De Valori Citite Consecutiv Care Pot Reprezenta Laturile Unui Triunghi. Exemplu: Pentru
Eu O Să Desenez Dar Îmi Spune Cineva Mai Bine Ce Trebuie Să Fac Că Nu Prea Înțeleg Vă Rog Frumoscerința Este:Transformă Cercurile De Mai Jos În Desene Care Il
@dulcedenisa7 Rescrie Conținutul Din SMS-ul Scris De Daniel Către Tudor, Colegul Lui De Bancă, Punând Semnele De Punctuație Potrivite. Salut Tudor Ce Mult Îmi P
Și Verifică Prin Opțiunea Inversă 24 Minus 7 59 Plus 18 72 Minus 45 34 Plus 26
Exercitiile 17 Și 18 Va Rog
1. Legenda Spune Ca Împăratul Shah Jahan A Ordonat Tăierea Dsmegetelor Mari Ale Constructorilor Pt. Ca Aceștia Sa Nu Mai Poată Construi Un Palat Lafel De Fermec
Se Cunosc Notele A N Elevi La Un Extemporal. Să Se Afişeze Care Este Nota Maximă La Test Şi De Către Câţi Elevi A Fost Obţinută. Exemplu: Pentru N=7 Şi Notele:
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Fraza Urmatoare, Precizand Felul Acestora : In Noul Oras Care A Inceput Deja Sa Se Construiasca, Fieca
Mulţimea Valorilor Lui M Pentru Care [tex](m+1)x^2-(2m-1)x+m+4\ \textgreater \ 0[/tex], ∀x∈(0,∞) Este? Mulțumesc Anticipat!
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Acum