RO Study
👤
ELENANIKO
ELENANIKO
18-03-2019
Matematică
a fost răspuns
1539,8:8= dau coroana
Răspuns :
Nicomela
Nicomela
20-03-2019
1539, 8 : 8 = 192, 475
152
-----------
= = 19
16
------------
= 38
32
-------------
= 60
56
--------------
= 40
40
---------------
= =
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey !● Vă Rog Ajutațimă Cu Exercițiul Din Poză. VĂ ROG AJUTAȚIMĂ ÎMI TREBUIE REZOLVAREA URGENT !!!! DAU COROANĂ ȘI FOLLOW !!!
Luca Și Kole Sunt Doi Prieteni Pasionați De Matematica . Luca Îl Provoacă Pe Kole Cu O Problema De Vacanta "Am Ales 4 Numere Distincte Nenule Și Le-am Adunat Do
Un Avocat A Cumpărat Pentru Biroul Său 3 Tablete Și 2 Telefoane Plătind În Total 2200 De Lei Știind Că O Tabletă Costă De3 Ori Mai Mult Decât Un Telefon Află
Pls Cum Fac Aici Că Nu Prea Inteleg
Ce Tip De Gura De Varsare Formeaza Fluviul Pad
Calculați Explicit Sumele Plătite De Un Agent Economic Debitor, Sub Forma De Dobanda, Pentru Doua Credite, Fiecare De 600 U.m Primul Fiind Acordar Pentru 4 Lun
Scrie Câte Un Verb Care Să Aibă Acelaşi Înțeles Cu Următoarele Expresii Din Text: A) A-ți Băga Nasul B) A Face Pe Grozavul C) A-i Cădea Greu
DAU CORUANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLSPLSPLSPLSPLSP 1.Specificati Denumirea Si Simbolul Chimic Al Urmatoarelor Elemente Chimice
Aflați Numarul X Pentru Care FractiaX+2/17este Echiunitara
Analizeaza Pronumele Personale De Politete, Dupa Modelul Dat.-Va Rog Frumos, Dumneavoastra Serviți La Raionul Asta?-Da. Ce Doriti?- Volumul Pe Care Il Rasfoiest