RO Study
👤
Gagauta22
Gagauta22
15-03-2019
Limba română
a fost răspuns
Care este opusul cuvântului pleacă?
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-03-2019
pleaca = vine
sper că te-am ajutat
Answer Link
Mirelamirela56
Mirelamirela56
15-03-2019
pleacă = vine
sper că te-am ajutat !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Distanţa Dintre Paris (Franța) Și Shanghai (China) Este De 11 200 Kilometri. Un Motociclist Poate Parcurge Această Distanţă Cu O Viteza Medie De 56 Km/oră, Un B
1. Completează Cuvintele Care Lipsec : ,,Adam Și Soția Lui, Eva Sunt ... · Și Fără .... Ajutor Va Rogg
Intr-un Coș Sunt 12 Ouă De Găină, De 6 Ori Mai Multe Ouă De Prepeliţă Şi Cu 56 Maipuține Ouă De Raţă Decât Cele De Prepeliţă.Câte Ouă Sunt În Total În Coș? Scri
Calculați, Aplicând Regulile De Calcul Cu Puteri:Vă Rog Cine Mă Poate Ajuta,urgent Dau Corona...
Identifica Atributele Din Enunturile Urmatoare Apoi Incercuieste Cuvintele Pe Care Le Determina
Se Consideră Un Triunghi Dreptunghic Cu Unghiurile Ascuțite Congruente. Află Măsura Acestor Unghiuri. + Desen, Vreu Și Desen Multumesc, Dau Coroana!!
Scrie Cel Mai Mare Nr. Mai Mic Decat 16 Ca Suma De 3 Nr. Egale.
3.Încercuieşte Prepoziția Potrivită Din Enunţurile Date. • Am Băut Un Pahar De/cu Suc. • M-am Întâlnit Cu Maria La /în Mall. • Nichita Stănescu Este Unul Din/di
Transcrie Din Text O Secventa Din Care Reiese Faptul Ca Băiatul Este Curajos
2)Mă Gândesc La Un Număr Pe Care Îl Înmulţesc Cu 5, Apoi Scad Din Rezultatul Obținut Numărul 15, Iar noul Rezultat Îl Împart La 3 Și Obțin 20. Care A Fost Număr