👤

Am nevoie de o compunere de 10-15 randuri despre un coleg/colega de clasa repede!!!!!

Răspuns :

Colega de banca

Eu am o colegă de bancă,grozavă.Ea mă ajută când nu înțeleg lecția .

Într o zi ,doamna de romană a spus să scoatem o foaie de hârtie ca dăm extemporal din lecția de zi .Eu nu învățasem în acea zi .

Am rugat-o pe colega mea de banca ,sa ma ajute la extemporal.Ea a fost de acord să mă ajute ,dar cu o condiție ,să fac eu ce stiu ,si ce nu stiu sa o întreb pe ea .Eu nu am știut 5 exerciții ,așa ca am întrebat-o daca ma ajuta .

Ea ma ajutat aproape tot testul .Se terminase ora si trebuia să predăm testul .

A doua zi ,a venit rezultatele de la extemporal .Eu am luat 10 si ea la fel.

I-am mulțumit tot semestrul ,pentru că ma ajutat .

SPER CĂ AM FĂCUT BINE!!

Emanuel. El este baiatul din clasa mea cu care ma inteleg cel mai bine. Impreuna cu el, intodeauna râd,intelege orice fel de gluma sub orice context.

Emanuel are ochii albastrii,parul de culoarea castanei iar fata lui este poleită cu pistruii rosiatici. El are o inaltime obijunită pentru varsta lui. Cel mai des se imbraca sport, rare ori in blug sau alceva.

Despre invatat nuprea pot spune multe: invata doar cand stii ca trebuie sa fie ascultat, este foarte inteligent si creativ, are minte dar nu prea vrea sa si.o foloseasca. Totuși, anii trecuti invata mult mai bine.

Cam atat am de spus. Aceasta compunere a fost o scurta scurta caracterizare al colegului meu Elmanuel, sau, cum ii spunem noi colegii sai MANU!

Cred ca nu o sa ti fie asa de folos doar am incercat. Poti schimba numele sau poti doar sa te inspiri,cu placere