RO Study
👤
Ala43
Ala43
14-03-2019
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu cuvintul a se deprimavara
Răspuns :
Desteapta9990000
Desteapta9990000
14-03-2019
În tara noastra se desprimavareaza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA Rog Frumos Spuneti Un Eseu Despre Primavara Va Rog Dau Coroana
O Alta Întrebare Ciudata Din Cartea Mea De Mate ( Cred Ca Are Legătura Cu Cealaltă ): Un Copil A Cumpărat Cadouri Pt Părinții Săi In Ajunul Crăciunului. El Dor
Personajul Preferat Descriere dau Coroana
Puteti Sama Ajutati La Un Exercitiu a)Dubleaza Suma Numerelor 132 Si 98. b)Mareste De3 Ori Diferenta Numerelor 547 Si 327. c)Micsoreaza Numarul 245 Cu Produsul
Daca Ab Cu Bara Deasupra=a+3b,atunci A+b Este Egal Cu: A) 4; B) 5; C) 7; D) 11. Va Rog Rezolvati!
Merse, Merse Şi Iar Merse, Cale De Vreo Zi Ş-o Noapte, Pân-ajunse În Ţinuturile Zmeului. [...] — Ce Ne Facem, Stăpâne? Zise Calul. Mie Mi-au Îngheţat Şi Aripile
Sa Conjug La : Perfect Compus , Imperfect , Mai Mult Ca Perfectul Cuvintele: A Culege A Ierta A Iubi VAROG FRUMOS
Ce Inseamna Locutiunea A-si Regla Conturile?
O Fabrica De Dulciuri Au Livrat In Prima Zi 24 De Cuti Cu Cate 134 De Ciocolate A Doua Zi De 5 Ori Mai Multe Cuti Cu Cate 148 De Napolitane Si 38 Cuti Cu Cate 4
Determinati Numerele Abc Cu Bara , Scrise In Baza Zece , Stiind Ca: 144 Divide (abc Cu Bara + Acb Cu Bara +bac Cu Bara + Bca Cu Bara +cab Cu Bara +cba C