RO Study
👤
David8945
David8945
13-03-2019
Matematică
a fost răspuns
calculati(5/6+1 5/8):(1/2)^2-9 1/3
Răspuns :
Alexia12112
Alexia12112
13-03-2019
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Ziceţi Va Rog Expresii Frumoase Despre Veverite ?
O Cameră Are Forma Unui Pătrat Cu Aria De 16 M². a) Aflaţi Latura Pătratului. b) Calculaţi Câţi Metrii Pătraţi De Parchet Trebuie Să Cumpărăm, Dacă La Montaj S
Suma Nr Atomice A Doua Nr Este 100 Iar Diferenta 60. Aflati Elementele . Urgent!!!!!! Dau Coroanaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Calculati: A) 2+4+6+...+2006 B) 1+3+5+...+2005 Va Rog Calculatile Imi Trebuie Foarte Mult!!!
Desenati Un Patrat Cu Latura De 3cm(dar Nu Trebuie Desenat)apoi Calculati Perimetrul Sivaria.repede Sa Scrieti Ca Sa Va Dau Coroana Urgentttt
Aflati Masurile A 2 Unghiuri Interne De Acceasi Parte A Secantei Stiind Ca Jumatatea Unuia Dintre Ele Este Cu 5 Grade Mai Mica Decat Celalalt Unghi.AM NEVOIE U
Care Ar Fi Analogul Lui scanf("%fx+%fy=%f", &a1, &b1, &c1) Din "C" In "C++"? adica Daca Introduc De La Tst. 3x+5y=27 Sa Se Atribuie Variabilelor A1,
Pentru A Confectiona 4 Bluze Si 3 Rochii S-au Folosit 17 M De Material Iar Pentru A Confectiona 3bluze Si 2 Rochii (de Acelasi Fel ) S-ai Folosit 12 M De Materi
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Completiva Indirecta Introdusa Prin Pronumele Relativ Compus Ceea
Dialog Cu Personajul D'Artagnan.