RO Study
👤
Celac999
Celac999
16-02-2015
Geografie
a fost răspuns
carui bazin de scurgere apartine riul nistru
Răspuns :
Fellyfellycia
Fellyfellycia
16-02-2015
bazinului riului nistru
Answer Link
NicoletaC
NicoletaC
16-02-2015
Riul Nistru apartine Bazinului de scurgere Oceanului Atlantic. Eu din carte am scris, este aratat pe o harta..MAi jos este harta..Sper ca te-am ajutat.. =)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Poezii De Marin Sorescu Şi De Alexei Mateevici
Formulele Pt Hexagon Regulat Si Patrat Daca Se Poate Va Rog
Ilustrați-mi Basmul „Tinerețe Fără Bătrânețe Și Viață Fără De Moarte” De Petre IspirescuVA ROG FRUMOS PENTRU CA AVEM PROIECT PENTRU POIMAINE SI NU STIU DELOC SA
Redactări O Compunere De Minimum 100 Cuvinte În Care Să Vă Imaginați O Călătorie A Unei Cărțile La Mai Mulți Cititori
Textul Nu Am Cum Sa Il Pun Il Gasiti Pe Internet"Dumbrava Minunata" De Mihail SaldoveanuVă Rog!!!Dau Coroanaaa
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 180 Cm. Determina Dimensiunile Dreptunghiului, Stiind Ca Latimea Reprezinta 2/3 Din Lungime. Floloseste Metoda Reprezentarii
(-1)²⁰²¹-(-1)²⁰²¹=?Va Rog UrgentRezolvarea Va Rog
Exercitiul 3 Va Rog
Dintr-o Rolă De Cablu De Sută De Metri Se Folosesc La O Lucrare 88 MCabluri Rămase Distrug Distribuie În Mod Egal La Alta Alte Lucruri Două Lucrări Pentru Mont
Prin Vârful A Al Paralelogramului ABCD Se Construieşte O Dreaptă Care Intersectează Prelungirile Laturilor BC Şi CD În E, Respectiv F. Să Se Demonstreze Că Prod