RO Study
👤
Binnie
Binnie
12-03-2019
Engleza
a fost răspuns
Alta întrebare haha mda am tema la engleza tot 55 p
Răspuns :
Pastely
Pastely
12-03-2019
1.is
2.any
3.banana
4.isn't
5.a lot of
6.there is
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Enumeră Cele Trei Tipuri De Relații Ce Pot Lua Naştere În Cadrul Biocenozei. Am Nevoie Rapid…. Pls
Menţionează Valoarea Predicativă, Auxiliară Sau Copulativă A Verbelor Marcate Din Enunţurile De Mai Jos. 1. Ioana Este O Fată Cuminte. (este) A. Verb Predicativ
Ajitor Va Rog Dau Coroana
Tema 9/27 Serie Un Text, De Cel Putin Bo Cuvinte, In Care Sa Prezid • Intamplare Al Carei De Tine: Este Florea Haiducul. In Textul Creat Erou √ Vei Preciza Timp
În Figura Alăturată, MN Este Mediatoarea Segmentului [AB]. Știind Că AM = 2,4 Cm, Determinați Lungimea Segmentului [AB].
F1= 99NF2= 66NF3= 33NR=? N
Revision: Genses Past Simple Present Continuous Present Perfect Past Perfect Future Simple Present Simple Past Continuous Fill In The Verbs In The Correct Tense
7. Dacă Elevii Unei Clase Se Aşază Câte 2 Într-o Bancă, Atunci Rămân 2 Elevi În Picioare, Iar Dacă Se Aşază Câte 3 Elevi Într-o Bancă Rămân 3 Bănci Libere. Calc
4 Five More Of These Indirect Questions Contain Errors. Find And Correct The Errors. O Would You Mind Telling Me Where (can I Buy A Lottery Ticket? 00 Could You
Caluculati Ari Triunghiului Isoscel Cu Ipotenoza Egala Cu 40 M