RO Study
👤
Geo880
Geo880
12-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Mă puteți ajuta vă rog la exercițiul 3
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-03-2019
1fals
2adevarat
3fals
4fals
5adevarat
6adevarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Informează Te Și Încearcă Să Afli Mai Multe Despre Cum Era Organizate Economia Românească În Timpul Regimului Comunist Identifică Trei Diferențe Între Modul În
Arată Că Numărul N = Abc0 + C0a + C0ab + A0c Este Divizibil Cu 101, Oricare Ar Fi Cifrele Nenule A, B Și C.
Se Considera Un Triunghi ABC Punctele M N P Mijloacele Segmentelor BC AC AB Si D E F Mijloacele Segmentelor MN NP MP A) Sa Se Calculeze AM +BN+CP SI AE+BF+CD B)
2. Запиши Слова В АлфавиTHOM Порядке. Óсень, Дождь, Плащ, Зима, Снег, Холодно, Жáрко, Лето, Анна, Весна, Бабушка, Гусь, Абрикос, Есть, Игра, Ёлка, Карандаш, Мам
Caracterizează În Cinci Enunțuri Activitățile Lui Emachente Micu
Cum Se Numesc Zeii De Mai Jos?1. Zeița Frumuseții2. Soția Lui Zeus3. Zeul Infernului4. Zeul Mării5. Zeul Războiului 6. Zeul Vinului
ANALIZEAZĂ Raiaua Dunăreană Ajunsese Cu Vremea Singura Hranitoare A Imperiului, Iar Cheltuielile Le Purta Sărmanul Şi Chinuitul Ţăran Român. Chiar Cei Mai Buni
Alcatuieste 6 Figuri De Stil Diferite Cu Substantivul Natura
Ajutorrrrrr Răspundeți Va Rog La Întrebare Va Roggggg Helpp Am Nevoie În 5-10 Minute ●Ce Ar Trebui Sa Cuprinda Comunitatea Pentru Promovarea Unei Exprimari Cor
200412+4322184-34561