RO Study
👤
Soparlica
Soparlica
16-02-2015
Limba română
a fost răspuns
cu ce sa purtat frumos domnu' tradafir
Răspuns :
Gabipisca
Gabipisca
16-02-2015
domnu trandafir se purta frumos cu elevii lui.
sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru O Publicitate O Firma A Realizat 2 Reclame De Cate 20 Si 25 De Secunde.la Un Post De TV S-au Difuzat De 28 De Ori Totalizand 10 Minute.De Cate Pri S-a Di
CUBA IUNIE » Du Uur<br />de Tăierea Copacilor. Există Locuri În Care Oameni<br />copacii Pentru Foc. În Aceste Ţări Este Greu, Chiar Im<br />I
Exercitiul 13. Va Rog! Dau 14 Puncte Si Coroana
Calculați Ce Unghi Formează Acele Orar Și Minutar Ale Unui Ceas Care Indică Oră 5.
Teodor Doreste Sa Citească O Carte Cu 208 Pagini. Băiatul A Citit În Primele 6 Zile 12 Pagini Pe Zi. Cate Pagini Mai Trebuie Sa Citească Tudor In Fiecare Dintre
Un Elicopter A Aterizat La 1218 Km De La Terenul De Decolare Ceea Ce Reprezinta 8 Pe 15 Din Intreg Drumul. Ce Distanta Totala Trebuie Parcursa?
Va Rog Scrieți-mi Orice Carte Faina Chiar Și Românească (scrieți Mai Multe Tipuri De Cărți)
Rezultatul Calculului (-2) La Puterea 3 -(-3) Inmultit Cu (+2) Este Egal Cu.... Scz Daca Nu Intelegeti Ce Am Scris. La Prima Part
Gaseste Adjective Cu Acelasi Inteles Pentru Urmatoarele:adecvat,agil,fermecator,orasenesc,razlet,original..
Imi Puteti Arata 3 Impartiri Cu Rest Si Rezolvate