RO Study
👤
Sticla23
Sticla23
09-03-2019
Chimie
a fost răspuns
va rog !Imi trebuie urgent ! exercitiul 5
Răspuns :
Magda911
Magda911
10-03-2019
Imi este mai usor sa fac poza.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Mapartine Lui R Astfel Incat Solutiile X1si X2 Ale Ecuatiei Xpatrat-2x+6m-1=0sa Verifice Relatia X1-x2=x1x2
F:R->R , F(x)= X * Arctg XSa Se Studieze Existenta Asimptotelor La Graficul Functiei F Si I Ncazul In Care Aceasta Exista Sa Se Determine Ecuatiile Lor.Raspu
Anul Trecut O Treime Din Angajații Firmei Work Forevar Si-au Dat Demisia Fiind Nemulțumiți. Anul Acesta Același Lucru L-au Făcut Trei Sferturi Din Cei Rămași. A
Un PunctCare Este DVA PentruraportulRăspuOAceasta Este O Întrebare Obligatoriex2-3/x2-9
Alcătuieşte Enunţuri În Care Să Utilizezi: • Pronumele Interogativ Care Cu Funcţie Sintactică De Complement Circumstanţial De Loc • Pronumele Interogativ Cine Î
Dacă Măresc Lățimea Unui Dreptunghi Cu 136cm, Obțin Lungimea Acestuia. Perimetruldreptunghiului Este 628 Cm. Câți Cm Măsoarălungimea?
Imaginează-ți Că Ești Fata Lui Verdeș-Împărat. Povestește Întâmplările Din „Aleodor Împărat” Din Perspectiva Acesteia.
3.Scrie Cuvinte Cu Sens Opus (antonime) Pentruafară-frigul-mari- Largi- Zicea-
Va Rog Mult Sa Ma Ajutați Și La Aceasta Compunere Ca Nu Stiu Vreausa Nu Fie Nici Foarte Multe Chestii Băgate În Ia Eu Nu Ma Prea Pricep La Compuneri Iar Compune
Ajutor!!!! Urgent!!!!!!