RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-03-2019
Biologie
a fost răspuns
Va rog urgent am nevoie chiar acum
Răspuns :
Geniupeviata
Geniupeviata
08-03-2019
1. Poate ca apa a mai disparut
2. Poate ca au murit cateva dintre ele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine ma Ajuta Si Pe Mine La Caracterizarea Lui Praslea Cel Voinic Si Ion Creanga (:
Heiiiii . Ce Pot Spune Intr-o Compunere Despre Mesajul Poeziei ? Trebuie Sa Fac O Compunere De 150-250 De Randuri In Care Sa-mi Spun Opinia Cu Privire La Mesaju
Diferenta a Doua Nr Naturale Este 5085.Impartind Numarul Mare La numarul Mic Obtinem Catul 5 Si Restul 141 .Determinati Numerele
Alcatuieste Enunturi Cu Patru-cinci Dintre Cuvintele Care Fac Parte Din Familia Lexicala A Cuvintului Floare
Analizati Morfosintactic Substantivele In Cazul Genitiv Din Textele:,, E Cocostarcul Tainic In Lume Calator,Al Primaverii Dulce , Iubit Prevestitor ''( Vasile A
Alex Isi Cumpara O Bicicleta De 55 Lei. El Da Vanzatorului 17 Bancnote De 10,50 Si 100 Lei. Cate Bancnote De Fiecare Fel A Primit Vanzatorul? Mersi
Într-un Vas Ce Cîntărește 500kg Se Toarnă 3l De Petrol.Să Se Afle Greutatea Totala.ajutațimă Vă Rog!!!
La O Fabrica De Conserve Sau Adus 85 Lazi A Cate 25 Kg De Rosii Si 64 Lazi A cate 35 Kg De Rosii Pentru A Prepara Suc De Rosii Sau Folosit 33 De Kg Iar Restul
Un Triunghi ABC Dreptunghic In A Are AB=12 Cm Si AC=9cm . Atunci Sin C=.... Imi Trebuie Si Rezolvarea Nu Doar Cu Cat Este .
Fie X=abcd+dcba a)aratati Ca X Este Diviz