RO Study
👤
Negrut71
Negrut71
07-03-2019
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie corect sa mi se atribuie
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-03-2019
să mi se atribuie este corect
Answer Link
Maria5098
Maria5098
07-03-2019
Corect gramatical este sa scrii sa mi se atribuie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 2 Identifică Două Asemănări Și Două Deosebiri Între Mineralele Și Rocile. Vă Rog Frumos.
1 ● • C. Read The Article. For Questions 1-10, Choose From The Places (A-D). The Places May Be Chosen More Than Once. Which Place(s): Is Not A Hotel? Offers The
20) Multiple-choice Cloze. For Questions 1-8, Read The Text Below And Decide Which Answer (A, B, C Or D) Best Fits Each Gap. CHANGING STYLE Dawn And Jason Have
Explică Modul De Formare A Cuvintelor.Dau Coroana!!
2. Fais 4 Phrases Avec: Finir, Venir, Tomber, Se Promener Au Présent, Au Passé Composé Et Au Futur Simple. Compare Tes Phrases Avec Celles De Ton Voisin / De Ta
Se Considera Piramida Patrulatera Regulata Vabcd Cu Varful In V Care Are Muchia Bazei De 4 Radical Din 2 Cm Și Muchia Laterala De 6 Cm. Calculati: A. Perimetrul
MANIERES DE DIRE Parler De Son État Physique Et/ou Moral Je Me Sens Bien / À L'aise / Mal... Je Me Trouve Trop Gros(se) / Moche (familier) / Pas Mal / Bien *Je
O Compunere Va Rog Dupa Cerința Data: “Below Is An Extract From A Letter Vou Have Received From A Friend In Britain. Write A Reply, Telling Your Friend About Yo
Afla Diferența Dintre Numărul Mai Mare Decât 7199 Și Numărul Mai Mic Decât 4526. 6789,5325,7199,4526,7239,4676,4172,4625
Va Rog Ajutati Ma, Imi Trebuie Pentru Azi La Scoala Si Am Uitat Sa Il Fac!!!Multumesc!