RO Study
👤
Cosmintrwwkt
Cosmintrwwkt
07-03-2019
Matematică
a fost răspuns
calculeaza 8 radical din 9
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-03-2019
8√9 = 8√3² = 8·3 = 24
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Substantivele Cu Tot Cu Caz Și Functie: Pe Lângă Mama, Jocul, Patul, Mama, Glasul, Ana, Ieslea, Boul,
Scrieţi Un Text Narativ, De 10-15 Rânduri, În Care Să Prezinţi O Zi Din Viaţa Unei Familii În Care Sunt Doi Copii De Vârstă Apropiată.Help My,vă Rog
Scrieţi Un Text Narativ, De 10-15 Rânduri, În Care Să Prezinţi O Zi Din Viaţa Unei Familii În Care Sunt Doi Copii De Vârstă Apropiată.Help My,vă Rog
Matematicianul Neamţ Moritz Pasch Explica Existenţa Unui Număr Impunător De Oameni Care Nu Înţeleg Matematica, Prin Faptul Că ... "gândirea Matematică, Prin Îns
Trebuie Sa Povestesc Cum Sa Intamplat Caderea Primilor Oameni In Pacat. Cam Cinci Randuri. Va Rog
X+y=700,y+z=500,x+z=,800.afla X,y,z
Alcatuieste Cinci Propozitii In Care Sa Folosesti Substantivul FRUNZA Cu Urmatoarele Functii Sintactice: a) Subiect : b)nume Predicativ,cazul Nominativ : c) Com
Analizati Substantivele Si Pronumele Din Urmatoarele Strofe: In Al Umbrei Intuneric Te Aseman Unui Print, Ce Se Uit-adanc In Ape Cu Ochi Negri Si Cuminti; Si P
Cuvant Cu Inteles Asemănător Cu Asteenutul
Vă Rog Frumos Ajutați-mă La Poza Care Am Pus-o Va Rog Mult Ajutați-mă Sa Scrieți Mai Repede Va Rogggggg Nu Vrea Nimeni Sa Ma Ajute Dc Va Uitați V Mi.as Dori Sa