RO Study
👤
Paulvrc
Paulvrc
07-03-2019
Geografie
a fost răspuns
unde sunt carpatii orientali.
Repede!
Răspuns :
Maddy29
Maddy29
07-03-2019
Cea mai mare parte din carpatii orientali se afla chiar in tara noastra, Romania, dar acestia se afla si pe teritoriul Slovaciei, Ucrainiei, Poloniei.Carpatii orientali se afla in estul lantului muntos.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Din Brad-cuier?
Suma A Trei Nr Naturale Este Egala Cu 2154. Primul Nr Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea. Stiind Ca Al Treilea Nr Este Mai Mare Cu 18 Decat Triplu Celui
4789 Sec = .....ore....min...sec
Transcrie Propozitia Principala Si Propozitia Subordonata Din Fraza Urmatoare ,precizand Felul Subordonatei: Baza Coronitelor Esti Din Flori De Sanziene,aceasta
Compuneti O Problema Dupa Exercitiul (28+42):7
Am Nevoie De O Propozitie Cu Cuvantul " Alama " In Care Un Adjectiv La Nr. Plural Sa-l Insoteasca
Buna Tuturor Snt La Lectura Vizita De Ion Luca Caragiale Si Am O Tema De Facut Si Ma Intreaba Asa : Care Este Pozitia Naratorului Fata De Intamplarile Relatated
Ajutaţi-ma Cu Un Referat Despre Fructul Meu Preferat CAPSUNA V. Rog
1 O Propozitie Cu Pronumele Pers De Politete Pere A2a Nr Sg Caz Dati F. S De C. I 2pron Pers Pers A 3a Plural Gen Masc Caz Nominativ F. S N. P
Calculate Aria Patratului Cu Latura De ; (2radical Din 80 - Radical Din 5) Cm multumesc va Rog