RO Study
👤
Mel29
Mel29
07-03-2019
Limba română
a fost răspuns
sinonima intunecime
Răspuns :
CSIronElite
CSIronElite
07-03-2019
bezna,intuneric adanc
Answer Link
DavidZombotroll
DavidZombotroll
07-03-2019
sinonime pentru intunecime
bezna , negura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstrati Ca I + I^2+ I^3+...+ I^100=0
Ordoneaza Cronologic Urmatoarele Evenimente Si Scrie Anii In Care S-au Pretrecut Razboiul De Independenta Primul Razboi Mondial REvolutia Pasoptista Unirea
Salut. Îmi Puteți Spune Cât Da Matricea Asta Și Din Rezultat Determinat. Mulțumesc
Cat Este -2√3-2√3 Va Rog
Vreau Ex 1!Va Rog Frumos!
La Un Spectacol Au Participat 96 De Copii Și Adulți.Numărul Copiilor Este De 2 Ori Mai Mare Decât Al Adulților.Câți Adulți Au Participat?Dar Copii?(problema Tre
Prezintă În 3-5 Rânduri Semnificația Versurilor : Dulce Și Încet Se-ntinde Tihna Pe Pământ Si-n Cer Sus Pe Deal Răsare Luna, Melancolicul Străjer
Un Dreptunghi Are Lungimea Cu 18 Metri Mai Mare Decat Latimea. Daca Perimetrul Dreptunghiului Este De 76 Metri Afla Laturile Lui. Foloseste Metoda Reprezentarii
Catul Impartiri A Doua Numere Este 3 , Iar Restul 10.Adunand Deimpartitul,impartitorul,catul Si Restul Se Obtine 143.Care Sunt Nr? Dau Coroana
Tatal Meu Are Varsta De 42 De Ani, Mama Are Cu 7 Mai Putin Decat Tata. Sora Mea Are Cu 25 Mai Putin Decat Mama Iar Eu Am Diferenta Dintre Tata Si Mama Si Mai Mu