RO Study
👤
Ana2996
Ana2996
06-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana.Nu raspundeti la misto va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-03-2019
Salut,
Raspuns:
x^2+9x+20=x^2+5x+4x+20=x(x+5)+4(x+5)=(x+4)(x+5)
Explicatie:
pentru orice numar intreg x numerele x+4 si x+5 sunt numere intregi consecutive
[tex]by \\ 7646[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Astept Respuns Cat Mai Rapid
Intro Clasa Sunt 27 De Elevi.cati Băieți Și Câte Fete Sunt În Clasa,dacă Numărul Fetelor Este Cu 25% Mai Mare Decât Numărul Băieților
Aflaţi Toate Numerele Naturale De Forma Abc Cu Proprietatea Că Abc = Cba Şi A+b+c=4Va Rooog Rapidd
Se Nitreaza Benzenul Obtinandu-se Un Amestec Cu Masa De 594g Care Conține Dinitrobenzen:trinitrobenzen In Raport Molar De 1:2. a) Scrieți Ecuațiile Reacțiilor C
Deci. Profu Meu De Rom Mo Pus Sa Conjug Niște Cuvinte: Alți, Mă, Mele, Cu Motocei. VA ROG AJUTOR!!!
Prețul Unui Obiect Este De 500 De Lei. După O Ieftinire De 12% Din Preț Și O Ieftinire Cu P% Din Noul Preț, Obiectul Costa 330 De Lei. Aflați Nr P.
Scrieți Formulele Chimice Ale Compușilor Bromura De Argint, Sulfat De Cupru 2 Monoxid De Carbon Orura De Magneziu, Axid De Azot3, Hidroxid De Sodiu
Vreau Formule Chimice Cu:Cr ClSNo3So4Po4(cromul+ Cl, S, No3, So4, Po4) Urgent Va Rog !!
Se Nitreaza Benzenul Obtinandu-se Un Amestec Cu Masa De 594g Care Conține Dinitrobenzen:trinitrobenzen In Raport Molar De 1:2. a) Scrieți Ecuațiile Reacțiilor C
Ajutatima Cu Problema: Brumarica Are 42kg,80cm,1l Iar Albita Are 46 De Kg,88cm 2l.Cu Cit....?