👤
Dely2005
a fost răspuns

Traducerea acestui text din engleză în română.​

Traducerea Acestui Text Din Engleză În Română class=

Răspuns :

Pentru mulți oameni subiectul " sughițul" este o glumă, dar pentru Harry Mendis, un scolar de 15 ani din Birmingham, a fost mai diferit.

Sughițul lui a început într-o duminică, la amiază si a continuat ziua si noaptea timp de 2 săptămâni. După o săptămână, Harry a fost disperat și părinții lui l-au dus la spital,dar a mai durat încă o săptămână până doctorii l-au vindecat.

Harry, care este acum la școală, a descris ce i s-a întâmplat.

" Am început să sughiț după ce am mâncat curry de la magazinul din drum. Am băut un pahar de apa dar nu s-a rezolvat nimic. In acea după-amiaza am sughițat la fiecare 4 secunde. Am incercat tot ce se putea ca sa scap de sughiț. Mi-am ținut respirația si am băut băuturi reci. Chiar si tatăl meu a încercat să mă sperie,dar nu a funcționat.

După o săptămână de nopți nedormite, a mers la spital. După aceea doctorii i-au facut raze pentru piept dar nu au găsit nimic suspect.

"Ei mi-au dat niste medicamente si sughițul meu a început să se termine încet, dar a fost o altă săptămână până când medicamentele si-au facut efectele iar sughițul s-a oprit.

Harry a fost foarte norocos. Omul care și-a ținut respirația cel mai mult timp a fost un fermier american Charles Osborne, care a sughițat constant timp de 68 de ani. El probabil s-a oprit în 1990 Dar nimeni nu stie de ce.