RO Study
👤
Florinolari75
Florinolari75
06-03-2019
Matematică
a fost răspuns
25 repede va rog mult
Răspuns :
Radusss
Radusss
07-03-2019
a=3-√5+4(3+√5)/4=3-√5+3+√5=6∈Z
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Listen To Kate And Nick And Answer The Questions. 1. Why Does Kate Play The Violin Every Day? 2. What Is Kate's Dream? 3. Why Is Music Very Important? 4. Is N
Completează Tabelul : În După-amiaza Zilei Acesteia, O Păsărică Cu Pene Verzi Şi Galbene, Un Scatiu, Veni, Moleşit De Căldură, De Se Furișă Sub Dânsa, La Umbră,
Analizeaza Urmatoarele Verbe Subliniate:-sa Primesc,am Sa Duc,a Oprit,ingenunchiase,s-a,a Primit,a Intins,dai,n-a Stiut,sa-i Raspunda,vrea,sa Glumeasca,a Vazut,
I. Delimitaţi Propozițiile, Precizând Tipul De Coordonare12. Înţeleg Că Sunt Nedorită Şi De Aceea Sunt Tristă. 13. M-am Închis În Mine; Am Tăcut, Mă Uitam Lung,
Ex 1,2,3 Dau Coroana Clasa 9C
Se Cere: AE Paralel Cu CG CD Paralel Cu EF BC Paralel Cu EHplssssssss E Urgent, Iau Notă Pe Asta
Mă Implic! T Participă La Organizarea În şcoala Sau Comunitatea Ta A unei Sărbători Inspirate De Una dintre Valorile Promovate De Constituția României, Precum Z
Substanta In Care Se Face Dizolvarea Se Numeste Solvat Solut Sau Solvent
1. Redactează Un Text Creativ După Următorul Plan De Idei: a) Elevii Au Aflat Că Se Va Ține Un Concurs De Săniuş În Şcoala Lor. b) Aceştia Se Pregătesc Pentru C
1Alcătuiește O Listă Cu Trăsăturile Lui Edith.