RO Study
👤
IoanIoan
IoanIoan
16-02-2015
Geografie
a fost răspuns
Podisul Moldovei este situat intre:
Răspuns :
Denisaisa2002
Denisaisa2002
16-02-2015
Partile de est si nord - est ale Romaniei
Answer Link
TMNicu
TMNicu
16-02-2015
Podisul Moldovei este intre Subcarpatii moldovei , Subcarpati Curburi , Campia Romana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maria Si Ina Au Impreuna 40 De Lei . Cati Lei Are Fiecare,daca Ina Are 3supra 7 Sin Suma Pe Care O Are Maria?p.s Vreau Toata Problema Va Rog
Maria Si Ina Au Impreuna 40 De Lei . Cati Lei Are Fiecare,daca Ina Are 3supra 7 Sin Suma Pe Care O Are Maria?p.s Vreau Toata Problema Va Rog
Sensul Expresiei Sarac De Viata
Descrieti In Zece Randuri Portretul Eufrosinei Lecca.Observati Trasaturile Fetei Si Imbracamintea.Subliniati Atributele Si Indicati Felul Acestora.
Impartind Patru Numere Naturale Prin Acelasi Numar Natural Diferit De Zero Se Obtin Resturile 1,2,3,4 Si Caturile Numere Naturale Consecutive. Aflati Numerele S
Realizeaza Expansiunea Complementelor Directe Din Propozitiile Urmatoare; Observand Absenta Sa L-am Cautat ; Uite Cartea Mea Preferata ; Am Vazut Fulgerand Deas
Din 180 De Elevi Un Sfert Au Note Peste 7 Iar Din Acestia O Cincime Au Luat Premii.
O propozitie Cu Cuvantul Introducere?
Vreau Si Eu Etapele Actiuni La Lectrura Vizita De I.L Carageale Vreau Imediat Arspunsul :)
O Prisma Triunghiulara Regulata Dreapta ABCA'B'C' Are Inaltimea Egala Cu 5 Cm Si Perimetrul Bazei De 3o Cm. Calculati:a) Distanta De La Punctul C'la Dreapta AB