RO Study
👤
Jorjsukara
Jorjsukara
16-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Carte postala adresata bunici de Paste
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-02-2015
Dragii mei bunici va felicit cu sarbatoarea Pastelui . Va iubesc si va pup
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dovedeste Ca Daca La Un Numar Natural Aduni Patratul Sau, Rezultatul Obtinut Este Egal Cu Produsul Dintre Numar Si Succesorul Sau
Det Diferit De 0, Aceea Era Conditia Aici ? Insa Nu Imi Da 2, În Mod Normal Grila Corecta Ar Fi A), Deoarece Când Det E Diferit De Ceva Se Alege Cu A Aparține L
Determinati Numerele Naturale De Forma Ab , Stiind Ca: a)ab + Ba = 55 b)ab - Ba = 54 c)aab - Baa = 297
Scrieți În Casetă DA Sau NU Dacă Se Poate Construi Un Triunghi Cu Segmentele De Lungimi: A) 6 Cm, 8 Cm, 10 Cm B) 7 Cm, 3 Cm, 10 Cm C) 5 Cm, 6 Cm, 10 Cm DAU CORO
94. Pe Laturile Ox Şi Oy Ale Unui Unghi, Se Iau Punctele A Şi B, Respectiv C Şi D Astfel Încît OA -OB=ODOC. Să Se Arate Că Patrulaterul ABCD Este Inscriptibil.
Problema:Un Băiat Se Lăuda Că A Intrat În Tunelul Fantomelor De Șase Ori. Soluția:__________Textul:baloane De SăpunRepede Dau 15p Vă Rog
În Graficul Urmator Sunt Prezentate Rezultatele Obtinute De Elevii Unei Clase La Teza La Matematica Pe Semestrul Al II-lea. a) Confirm Graficului, Cati Elevi A
Se Considera Numerele Reale A Si B Astfel Incat A+4b=9. Expresia 3a+2b-9 Are Valoarea
26. Stabiliți Care Numere Sunt Negative Şi Care Sunt Pozitive: 2³... 0; (-2)³ ... 0; -2 3 ... 0; -23... 0; 24... 0; (-2)4 ... 0; | -2 4 ... 0; -24 ...
As Vrea Si Eu Sa Stiu Sinominele La Cuvintele: Bucurie Si Eveniment!