RO Study
👤
AndreiusXD
AndreiusXD
03-03-2019
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog doar 6 7 si 8
Răspuns :
CrazyUncle12345
CrazyUncle12345
03-03-2019
6) 6
7) alt raspuns
8) 24
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut Stie Cineva Cum Se Transforma MJ In Sistemul International?
O Banca Acorda O Dobanda Anuala De 7% . Calulati Ce Suma Trebuie Depusa La Banca Astfel Incat Dupa Un An Suma Sa Fie De 61204lei. __ajutati-ma !!
Imi Poate Face Cineva O Piramida Si Sa Mi-o Arate :/ ?
Sensul Expresiei Sarac De Viata
Gândiţi-vă La Un Număr Şi Îl Scrieţi, Înmulţiţi Cu 5, Adăugaţi 2, Înmulţiţi Cu 4 Şi Adăugaţi 3. Acum Înmulţiţi Rezultatul Primit Cu 5 Şi Adăugaţi Încă 7. Scrie
Suma Dintre Doua Numere Naturale Este 64. Catul Dintre Primul Numar Si Al Doilea Numar Este 3.Aflati. Cele Doua Numere Naturale.
1. Rezolva Prin Metoda Grafica :Suma A Doua Numere Este 33.038 . Daca Impart Primul Numar La Al Doilea Obtin Catul 5 Si Restul 2.300 .. Aflati Numerele
Suma A Trei Numere Naturale Este 128.Primul Numar Este O treime Din Al Treilea Numar Si O Patrime Din Al Doilea Numar.Afla Numerele.
1)Paralelogramul Cu Diagonale Perpendiculare Se Numeste....2)In Triunghiul ABC Dreptunghic In A,m(<C)=30 Grade,AB=4 Cm.Lungimea Ipotenuzei Este De ...cm3)Fie
Va Rog Frumos Sa Imi Dati Si Mie Niste Raspunsuri :> 1.Care Sunt Principalele Forme De Relief De Pe Suprafata Europei Centrale?2.Denumirile A 10 Unitati Majo