RO Study
👤
Pufi2018
Pufi2018
03-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă ex 3
Răspuns :
MarioRo125
MarioRo125
03-03-2019
Răspuns:
vezi atasament...
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
E Choose The Correct Answer. 35 Do You Know Who .......... The Fact That Sound Travels In Waves? A Invented C Discovered B Developed D Found
(have II. Complete The Text With The Correct Form Of The Verb In Brackets (Present Simple Or Present Cont 13p These (be) The Browns. They (live) In A Small Hous
Va Rog Am Nevoie De Ajutor!
Ce Memorie De Stocare Poate Să Aibă Un Simplu Calculator Maxim?
Răspunde La Întrebări A De Ce Remi Nu Sa Mai Simtit Singur Pe Lume? B Cum Arata Noul Costum Al Baiatului? C De Ce Remi Il Considera Pe Vitalis Un Om Bun? D Car
8. Calculați Restul Împărţirii Numărului 4362004 +-4 La 10. 9. Calculaţi Ultima Cifră A Numărului: 162019 + 172019 + 182020 + 192019 +202020Va Rog Repede!! Da
Selectează Patru Substantive Comune Și Două Substantive Proprii Din Fragmentul De Mai Jos Apoi Precizează Felul Genul Și Numărul Lor Așa Era Mama Smaranda În Vr
În Enunţul „, Am Remarcat Că Am 10 Points O Singură Șansă , Pentru Că Vei Pleca Înainte. De Aceea M-am Gândit Că Am Să Renunț La Acest Demers”, Numărul Verbelor
În Figura De Mai Sus Avem Două Drepte Paralele Și O Secantă. Folosind datele De Pe Figură Obținem:
Va Rog Ajutati Ma !!! Multumesc